All About HLP Klearfold


  • 1480401292872415447
  • Personal Care Packaging
  • 14797791801946880871
  • All About HLP Klearfold
  • All About HLP Klearfold
  • All About HLP Klearfold
  • All About HLP Klearfold
  • All About HLP Klearfold
  • All About HLP Klearfold
  • All About HLP Klearfold
  • All About HLP Klearfold

HLP Klearfold yaiku produser paling gedhé saka kothak plastik cetha , panyedhiya anjog thermoforming adat lan tabung langit plastik lan babak , lan pangembang inovasi packaging cetha kaya Klearfold ® penjagalan Kaweruh ® sistem packaging, lan Duofold ® kombinasi packaging. We makaryakaken printing paling majeng, hiasan, lan teknologi nindakake. Kito Soft crease ® teknologi nulis biji agawé Klearfold kita ® kothak plastik cetha Nggawe cepet lan gampang ing loro tangan lan mesin-isi aplikasi.

 

We are setya nyediakake standar sing paling saka layanan customer, lan wis dadi kabutuhan kothak plastik langit pasar Amérika Lor kanggo luwih saka 15 taun. Kita wis dibangun sing dipercaya, infrastruktur Highly efektif, lan ngalami sales lan tim Manajemen Amérika Lor. Personel support darmabakti Kita nyedhiyani 24 jam waé kanggo pelanggan, lan kita usaha kanggo ngirim: kutipan kothak Plastic ing 24 jam CAD conto ing telung limang dina werna Full kothak plastik Comps siji ing minggu panrimo saka kriya Pangiriman ke Amerika Utara ing enem kanggo wolung minggu saka persetujuan sampel kothak plastik

 

We are ISO 9001 certified lan Sedex ® anggota. Kita bisa hard kanggo nampa kabeh standar global selaras sosial, lan kita kasurung pelanggan kanggo ngunjungi lan nindakake kualitas dhewe lan audit selaras sosial. Kita uga anggota saka Customs-Trade Partnership Marang Terrorism (C-TPAT), program keamanan sumber chain sukarela mimpin dening US Customs lan Protection Border, fokus ing Ngapikake keamanan sumber rentengan perusahaan swasta.

Watch Kita Video