Thermoforming Custom


    • Thermoforming Custom
    • Thermoforming Custom
    • Thermoforming Custom
    • Thermoforming Custom
    • Thermoforming Custom

    HLP Packaging pabrik ngadeg-piyambak packaging thermoformed, kaya blisters lan packaging clamshell, uga rak vakum-kawangun kanggo digunakake minangka sisipan ing kothak plastik cetha lan Klearfold Keepers. Clear VAC-rak ing kothak cetha posisi isi paket aman, nggawe estetika macem lan khayalan isi ngambang ing kothak cetha.

    Watch Kita Video