Hiasan lan Efek Special


  • decorating_and_special_effects_01
  • decorating_and_special_effects_04
  • decorating_and_special_effects_07
  • Hiasan lan Efek Special
  • Hiasan lan Efek Special
  • Hiasan lan Efek Special
  • Hiasan lan Efek Special
  • Hiasan lan Efek Special
  • Hiasan lan Efek Special
  • Hiasan lan Efek Special

HLP Klearfold uga nawakake akeh dandan Graphic ing kabeh gaya kita packaging langit plastik kaya embossing, panas lan kadhemen foil stamping, lan saben macem-macem Frost, uga matte lan / utawa kemul kinclong. Kita bisa simulasi embossing utawa mikro-Stamping ing kothak plastik cetha nganggo mangsi lan nutupi aplikasi khusus, lan kita gawé pinunjul metallic, iridescent lan pearlescent finish. Kita uga kurban variétas efek khusus tertutup lan Techniques printing ing kothak plastik sing gawé impact visual biasa, kalebu efek sing nyedhiyani gerakan, ambane, susunan, lan telung dimensionality.

Watch Kita Video