Desain lan inovasi               


  • 14797146641074832889
  • Desain lan inovasi               
  • Desain lan inovasi               
  • Desain lan inovasi               
  • Desain lan inovasi               
  • Desain lan inovasi               
  • Desain lan inovasi               

 

 

Tim desain struktural trampil kita ngerti carane kolaborasi kaliyan pelanggan kanggo berkembang packaging langit plastik sing kreatif, fungsi, lan saged mbukak kunci potensial sing merek. We desain lan Pabrik plastik kothak cetha sing nggawe impact beting maksimum lan ndhukung merek kita pelanggan '. Kita uga desain variétas opsi Kantong plastik transparent liyane, kaya tabung cetha plastik, ngemas guling, lan inovasi kaya Klearfold ® penjaga lan kaweruh ® sistem packaging cetha.

 
We kudu prasetya kuwat kanggo program pembangunan riset lan produk anyar lan proses terus sing nggambarake mutusake masalah kita tetep pamuka Kantong plastik lan pasar pimpinan langit.

Watch Kita Video