Dhukungan kanggo Design Profesional


  • SGPrntd1
  • Dhukungan kanggo Design Profesional
  • Dhukungan kanggo Design Profesional

Minangka desainer packaging sampeyan lagi saya looking for cara inventive kanggo ndhukung iklan utawa klien 'lan kanggo njaluk produk sing ngeweruhi ing beting.

Kothak plastik cetha pertunjukan produk apik, nggawe estetika macem, lan ningkataké pemahaman nilai-ditambahaké. Lan padha ngijini sampeyan kanggo nggawe unik lan mripat-keno designs struktural lan Graphic, akeh ora bisa karo paperboard.

HLP Klearfold ndhukung sampeyan karo keahlian desain unmatched struktural kita lan karo Kapabilitas Stamping cepet full-werna kita. Lan kita bakal ndhukung klien karo teknologi industri-leading, lan kapasitas kanggo ndhukung gedhe, urip multinasional. We kurban lingkungan-disenengi APET, RPET ulang-isi, lan gelar karton bio-PET, lan kito sing  Soft crease ®  teknologi damel nggawe  Klearfold ®  kothak langit plastik karo asri, resik garis sing nindakake flawlessly ing garis Isi otomatis.

Kanggo informasi tambahan utawa kanggo support karo program desain sabanjure, hubungi Manager Relationship Creative kita, Karen Werther, ing 718 554-3271, utawa  karen.w@hlpklearfold.com.

Watch Kita Video