• MixedDuofoldGroup
  • 14812650701397537179

Duofold ® Combination Packaging

Duofold nggabungke kawicaksanan paling saka langit, plastik kothak-bahan lan paperboard kanggo gawé paket visual saestu khusu. Nggabungaken bagian iki béda ngidini kanggo sawetara designs struktural unik banget, nalika nyediakake loro pengaruh visual, textural lan tactile khusu.

 

Soft crease ® damel film kaku bisa digunakake kanggo nggawe macem-macem Panel kothak plastik utawa kanggo nggawe windows sing mbungkus sak sawetara garis skor, ngidinke visibilitas adoh luwih sing conventional cartons windowed paperboard. Apa liyane, ing film kaku nambah integritas lan kekuatan, saéngga windows luwih gedhe tinimbang bisa nggunakake jendhela film entheng.

 

Lan kanggo impact malah luwih beting, sembarang kombinasi nutup kerugian, flexo lan / utawa printing Silkscreen, plus foil stamping lan hiasan efek khusus liyane, bisa Applied kanggo salah siji ing plastik utawa panel paperboard, utawa loro-lorone.

 

Watch Duofold Video          

Watch Kita Video