Facilities


  • facilities_01
  • facilities_07
  • facilities_03
  • Facilities
  • Facilities
  • Facilities
  • Facilities
  • Facilities
  • Facilities
  • Facilities
  • Facilities

HLP Klearfold perusahaan anggota saka Hip Lik Grup Hong Kong karo fasilitas produksi donya kelas ing Shenzhen, Cina kidul. tetanduran fasilitas plastik-mung, lan lingkungan sampurna kanggo Manufaktur packaging langit plastik. We kudu negara-saka-saka-gambar peralatan produksi lan terus reinvest Printing lan nindakake teknologi paling anyar kanggo nambah kualitas, nyuda variable, lan drive biaya saka operasi kita.

 

We kudu plastik tandhing kapasitas produksi kothak, saéngga kita Pabrik packaging cetha dicithak kanggo paling gedhé urip produk multi-nasional. Lan kita uga duwe fasilitas kanggo ndhukung pesenan sembarang ukuran.

Watch Kita Video