Aplikasi tangan-pangisi


  • hand_fill_applications_02
  • hand_fill_applications_01
  • Aplikasi tangan-pangisi
  • Aplikasi tangan-pangisi

Duwe dikembangaké sistem gluing tertutup, HLP Klearfold iku arang banget pinter ing prodhuksi Soft crease gaya otomatis ngisor kothak plastik cetha. Lan kanggo tangan-isi aplikasi, boten bandingke. Kothak plastik cetha kita
nyiyapake cepet lan gampang dening tangan, lan wektu lan gerakan pasinaon mbukak tabungan biaya pegawe wujud (nganti 30%) liwat cartons tuck standar.

 

Watch Hand-pangisi Demo          

Watch Kita Video