• kaweruh

Kaweruh ®  Packaging System Clear

Kaweruh iku sawijining sistem packaging transparent-menang sing nggabungke lengen klambi langit plastik lan injeksi nyetak huruf pungkasan plastik kanggo gawé paket cetha banget khusu. Wis fitur ngunci paten, ngendi tab Cut mati-ing lengen klambi langit plastik melu undercuts nyetak menyang mburi caps kanggo nggabungake komponen aman bebarengan. huruf mburi bisa dirancang kanggo ngunci permanen kanggo ing kantong plastik utawa kanggo corak mati gampang.

 

Ing wangun saka huruf mburi nemtokake profil salib-bagean paket kang; Mulane, kaweruh packaging cetha bisa dirancang ing macem-macem saklawasé telas profil, kalebu "mripat kucing", oval, babak, persegi dowo, alun, lan trapezoid.

Nomer Patent US: 7.000.775; 7.644.823; 7.374.048

Watch kaweruh Demo          

Watch Kita Video