• penjaga klearfold_

Klearfold ® Packaging System penjaga Clear

Nalika volume produksi ora mbecikake investasi ing pribadi injeksi ngecor, paten Klearfold penjaga sistem packaging cetha kita nawakake designs struktural khusu, padha kaweruh, nanging ing biaya kurang. The Klearfold penjaga sistem packaging cetha kasusun saka kantong plastik cetha sing dirancang kanggo ngunci menyang tray vakum-kawangun utawa langit clamshell plastik. Kerja-rak lan clamshells sing fabricated salaras menyang wangun saka prodhuk lan kanggo profil paket salib-bagean sing dipengini.

 

Klearfold penjaga nawakake gampang lan efisiensin tangan Isi ... prodhuk dimuat menyang VAC-tray lan minger sub-pasamuwan menyang ing kantong plastik cetha. In-lempitan tab ing kantong ing melu a cagak khusus sing dirancang ing VAC-wangun, Ngunci komponen loro aman bebarengan, tanpa perlu kanggo asu laut wafer utawa nggunakake Sonic, RF, utawa panas peralatan sealing.

 

A perforation jempol-kedudukan ing pojoking kantong plastik cetha menehi unik fitur, gampang-opening. Njabut jempol-kedudukan uga mbusak kunci, saéngga tray kanggo gampang disengaged saka kantong cetha.

 

Panggil Patent US: 8.936.188

 

Watch Klearfold penjaga Demo          

Watch Kita Video