• klearfold_plastic_folding_cartons_01
  • klearfold_plastic_folding_cartons_02
  • klearfold_plastic_folding_cartons_03

Klearfold ® Plastic Boxes / cartons Tables

Klearfold kesuwur kita ® kothak plastik cetha nggawe pengaruh visual kuwat lan cara pokok kanggo pertunjukan produk. Padha nyedhiyani ngarsane beting ngédap lan nambah sumelang kanggo kabeh saka Bukak produk anyar, kanggo promosi khusus, kanggo ing reinvigoration saka account populer. A kothak plastik Klearfold becik kanggo konsumen electronics, barang singing, pangan ngicipi, Housewares, care pribadi utawa aplikasi packaging kosmetik.

 

Kothak plastik Klearfold kasedhiya ing macem-macem bahan lan bisa decorated kanggo nggawe mung dipikir tengen nggunakake nutup kerugian, flexo, lan / utawa printing Silkscreen, plus macem-macem efek khusus. Lan tertutup Soft crease kita ® teknologi nulis biji agawé kothak plastik Klearfold duwe creases banget seragam karo resistance lempitan kurang, melu sabenere, duwe garis resik lan njaga wangun asri sing.

Watch Kita Video