Aplikasi Machine-pangisi


  • machine_fill_applications
  • Aplikasi Machine-pangisi

 

Crease Soft kita, Klearfold ® kothak langit plastik sing paling dianjurake kothak mesin Isi plastik dening manufaktur peralatan baris Isi anjog. Tliti lan uniformity saka Soft creases mesthekake yen kothak plastik Klearfold mbukak irit malah paling peralatan kacepetan cartoner. Machine Isi APET lan kothak RPET plastik iki yen dianggep tantangan monumental ... sing, nganti HLP Klearfold sampurna ing creasing Soft saka bahan.

Watch Machine-pangisi Demo          

Watch Kita Video