bahan


  • soft_crease_scoring_01
  • materials_04
  • materials_01
  • bahan
  • bahan
  • bahan
  • bahan
  • bahan
  • bahan

Kanggo gawé kothak langit plastik kualitas dhuwur, kita miwiti karo plastik kualitas, kothak-bahan finest kasedhiya: bahan premium APET, RPET, bio-PET, PETG, PP lan PVC. We tuku bahan saka mung paling prodhusèn ing donya, tansah luwih nuntut katon lan kinerja specifications kita. Asil punika cetha Kantong plastik karo luwih apik lan luwih konsisten kajelasan, sakbenere ora cacat visual, kekuatan impact luwih, lan resistance ngeruk luwih. Kanggo alternatif liyane sustainable kanggo kothak plastik tradisional, RPET kito digawe karo 30% kirim konsumen ulang isi lan nganti 30% saka kita PlantBox ® bio-PET asalé saka sumber basis tanduran. Loro-lorone kita RPET lan bio-PET bagian nduweni kabeh situs padha lan ciri minangka kita standar kothak-bahan PET, lan RPET kita lan plastik kothak PlantBox kurban padha katon, kualitas lan kinerja minangka Klearfold kesuwur kita ® cartons PET.

 

Kanggo luwih njamin kualitas materi, kita wis miwiti program integrasi vertikal. extruders adat kita gawé luwih nuntut plastik kothak-bahan istimewa, nggawe bagian kualitas-premium sing arang banget seragam, bening, lan kekurangan-free.

Watch Kita Video