New Flexo Printing kemampuan


  • Flexo-Press-6
  • Flexo-Press-4
  • Flexo-Press-3
  • New Flexo Printing kemampuan
  • New Flexo Printing kemampuan
  • New Flexo Printing kemampuan
  • New Flexo Printing kemampuan
  • New Flexo Printing kemampuan
  • New Flexo Printing kemampuan

HLP Klearfold kang anyar, anjog-pinggiran 13-werna penet ngirim kualitas print ngédap nalika nyediakake luwih printing lan hiasan opsi. Wis siji stasiun Gravure lan 12 UV stasiun web-flexo, nganti limang kang bisa diatur kanggo printing bunder utawa swapped metu kanggo nganti papat Silkscreen Rotary lan / utawa loro Unit foil kadhemen.

 

penet ngirim papat werna printing ngédap proses, bolder, werna luwih sregep ing bagian ngisor langit, lan metallic mancorong lan efek khusus liyane, kanggo nggawe impact malah luwih ing beting.

 

Lan penet anyar apik banget iki ngidini HLP Klearfold kanggo ngrampungake ing printing pass siji, apa tradisional bakal mbutuhake lima utawa luwih liwat.

 

Watch New Flexo Pencet Video          

Watch Kita Video