Printing


  • printing_01
  • Flexo-Press-1
  • printing_05
  • Printing
  • Printing
  • Printing
  • Printing
  • Printing
  • Printing
  • Printing
  • Printing

HLP Klearfold wis luwih saka 35 taun pengalaman karo UV nutup kerugian printing ing packaging langit plastik lan wis entuk reputasi uga-pantes kanggo Reproduksi print banget majeng. We tuku mung negara-saka-saka-gambar mekso printing nutup kerugian sing wis dirancang tinulis kanggo Printing ing langit plastik. pengalaman Unmatched, peralatan anjog-pinggiran, lan operator penet banget trampil teka bebarengan kanggo gawé kasetyan dicithak grafis paling kasedhiya ing packaging langit plastik.

 

Kita uga nyedhiyani flexo lan printing Silkscreen ing bidang luwih. mekso dikendalikake komputer kita ngidini kanggo resolusi becik lan luwih rinci, gambar bening. Nalika kita gabungan Silkscreen premium karo printing premium nutup kerugian, asil saestu apik banget.

 

Watch Printing Demo          

Watch Kita Video