• soft_crease_scoring_01
  • soft_crease_scoring_02

Soft crease ® Nulis biji

We are pimpinan donya ing frekuensi radio (RF) creasing. Nalika cara liyane gawé kothak plastik cetha karo nilai kuli utawa pecah lan sudhut cetha, tertutup teknologi nulis biji Soft crease kita migunakake energi RF kanggo nimbulaké pamindahan kontrol saka materi saka garis skor. Iki nyebabake creases liyane seragam, karo resistance lempitan kurang, njupuk sing Klearfold ®kothak plastik cetha melu sabenere, duwe garis resik, lan njaga wangun asri sing. We unik ing kemampuan kita kanggo RF crease APET lan RPET plastik kothak-bahan, kanggo gawé kothak plastik lingkungan-preferred karo kekuatan lan kinerja ciri unggul.

Kita tertutup EZ crease ®nulis biji, kang ora nggunakake energi RF, bisa digunakake kanggo gawé PP cartons. Iku uga cocok kanggo gelar PET digunakake ing aplikasi non packaging.

Watch Soft crease Demo       

Watch Kita Video