Tabung lan Babak


  • tubes_and_rounds_02
  • tubes_and_rounds_01
  • tubes_and_rounds_03
  • Tabung lan Babak
  • Tabung lan Babak
  • Tabung lan Babak

tabung langit plastik, babak lan ovals tenan ngadeg metu ing segara rectangles ing nyimpen rak-rak. Kita aplikasi printing lan hiasan Techniques kualitas padha kanggo tabung mbalek-pinggiran kita kanggo ngarsane beting siji-of-a-jenis. tabung langit plastik kita iku arang banget kuat, nyediakake dipikir adiluhung lan aran.

 

Kita uga wis dikembangaké tabung mbalek-pinggiran karo sidewalls tapered sing nest kanggo efisiensi kapal apik, nalika nyediakake katon beting khusu. Lan saliyane standar lan tapered tabung plastik karo lapisan sisih glued, kita kurban tabung mbalek-pinggiran sing sonically nutup aplikasi endi tabung cetha adhesive-free becike.

Watch Kita Video