Сите За HLP Klearfold


 • 1480401292872415447
 • Лична нега за пакување
 • 14797791801946880871
 • Сите За HLP Klearfold
 • Сите За HLP Klearfold
 • Сите За HLP Klearfold
 • Сите За HLP Klearfold
 • Сите За HLP Klearfold
 • Сите За HLP Klearfold
 • Сите За HLP Klearfold
 • Сите За HLP Klearfold

HLP Klearfold е најголем производител во светот на јасна пластични кутии , водечки снабдувач на сопствени термоформоване и јасна пластични цевки и круга , а на инвеститорот на јасни пакување иновации како што се Klearfold ® чувари InSight ® системи за пакување и Duofold ® комбинација пакување. Ние вработуваат најнапредните печатење, украсување, и конвертирање технологии. Нашиот комерцијален Мека набор ® постигнувајќи технологија гарантира дека нашата Klearfold ® јасна пластични кутии постави брзо и лесно и во рака и машина пополнување апликации.

 

Ние сме посветени на обезбедување на највисоките стандарди на услуги на клиентите, и се служи на јасна пластична кутија потребите на пазарот во Северна Америка за повеќе од 15 години. Имаме изградено сигурен, високо ефикасна инфраструктура и искусни Северна Америка продажба и менаџерски тимови. Нашиот посветен персонал за поддршка обезбеди 24-часовна внимание на клиенти, а ние се стремиме да се достави: Пластична кутија цитати во рок од 24 часа CAD примероци во три до пет дена Во боја пластична кутија comps рок од една недела од денот на приемот на уметнички дела Испораките во Северна Америка во шест до осум недели за одобрување пластична кутија примерок

 

Ние сме ISO 9001 и Sedex ® член. Ние работиме напорно за да се постигне сите светски стандарди на социјална усогласеност, како и ние ги охрабри корисниците да ја посетите и да ги извршуваат своите сопствени квалитет и ревизии социјална усогласеност. Ние сме, исто така, член на Царинско-трговско партнерство против тероризмот (C-TPAT), доброволна програма за безбедност на синџирот на снабдување, предводена од САД за царинска и гранична заштита, се фокусираше на подобрување на безбедноста на синџирот на снабдување на приватните компании.

Види нашата видео