Прилагодено термообликување


  • Прилагодено термообликување
  • Прилагодено термообликување
  • Прилагодено термообликување
  • Прилагодено термообликување
  • Прилагодено термообликување

  HLP пакување произведува самостојна thermoformed пакување, како плускавци и Мида пакување, како и вакуум-формирана коцки да се користи како внесува во јасна пластични кутии и Klearfold чувари. Отстрани прекрасно коцки во јасна позиција кутии содржината на пакетот безбедно, се создаде возбудлив естетика и илузија на содржината лебдат во рамките на јасно кутија.

  Види нашата видео