Украсување и специјални ефекти


  • decorating_and_special_effects_01
  • decorating_and_special_effects_04
  • decorating_and_special_effects_07
  • Украсување и специјални ефекти
  • Украсување и специјални ефекти
  • Украсување и специјални ефекти
  • Украсување и специјални ефекти
  • Украсување и специјални ефекти
  • Украсување и специјални ефекти
  • Украсување и специјални ефекти

HLP Klearfold исто така, нуди многу графички подобрувања на сите наши стилови на јасна пластична амбалажа како втиснување, топла и ладна фолија печат, и секоја сорта на мраз, како и мат и / или сјај премази. Ние може да се симулира втиснување или микро-втиснување на јасна пластични кутии со специјални мастило и обложување апликации, и ние се произведуваат исклучително метални, iridescent и блескави бои. Ние исто така нудиме широк спектар на комерцијални специјални ефекти и техники за печатење на пластични кутии кои произведуваат спектакуларни визуелна влијание, вклучувајќи ефекти кои обезбедуваат движење, длабочината, текстурата и тридимензионалност.

Види нашата видео