Дизајн и иновации               


  • 14797146641074832889
  • Дизајн и иновации               
  • Дизајн и иновации               
  • Дизајн и иновации               
  • Дизајн и иновации               
  • Дизајн и иновации               
  • Дизајн и иновации               

 

 

Нашите квалификувани тимови целокупна дизајн разбере како да соработуваат тесно со клиенти да се развие јасна пластична амбалажа која е креативна, функционални, и способни за отклучување на потенцијалот на брендот. Ние дизајн и производство јасна пластични кутии, кои се создаде максимална полица влијание и поддршка на брендови на нашите клиенти. Ние, исто така, дизајн на широк спектар на други опции транспарентен пластична амбалажа, како јасна пластични цевки, перница пакети, и иновации како на Klearfold ® чувар и увид ® јасни системи за пакување.

 
Имаме силна посветеност на програмите за континуиран развој на истражување и нов производ и процес кој ја одразуваат нашата решеност да остане јасна пластична амбалажа иноватор и лидер на пазарот на.

Види нашата видео