Поддршка за дизајн професионалци


  • SGPrntd1
  • Поддршка за дизајн професионалци
  • Поддршка за дизајн професионалци

Како дизајнер пакување сте постојано во потрага по начини инвентивни за поддршка на брендирање на вашиот или на вашите клиенти и да се добијат нивните производи забележав на полица.

Отстрани пластични кутии покажат производи убаво, се создаде возбудлив естетика, како и промовирање на перцепцијата на додадена вредност. И тие ќе ви овозможи да се создаде единствена и око-фаќање на структурните и графички дизајн, многу од нив не е можно со картон.

HLP Klearfold ве поддржува со нашите неспоредлив структурни дизајн експертиза и со нашите целосно во боја способности брзо Текара. И ние ќе ги поддржи вашите клиенти со водечки во индустријата технологија, и капацитет за поддршка на големи, мултинационални започна. Ние нудиме еколошки најпосакувана APET, RPET рециклирана содржина, и био-ПЕТ картон оценки, како и нашиот комерцијален  Мека набор ®  постигнувајќи технологија создава  Klearfold ®  јасна пластични кутии со јасни, чисти линии кои вршат беспрекорно на автоматски пополнување линии.

За повеќе информации или за помош со вашиот следен програма дизајн, ве молиме контактирајте го нашиот Криејтив Менаџер за односи, Карен Werther, на 718 554-3271, или  karen.w@hlpklearfold.com.

Види нашата видео