• MixedDuofoldGroup
  • 14812650701397537179

Duofold ® Комбинација за пакување

Duofold комбинира најдобрите особини на јасни, кутија одделение пластика и картон за производство на еден навистина специфичен визуелен пакет. Комбинирање на овие две различни подлоги им овозможува на некои многу уникатна структурни дизајн, додека обезбедување на две посебни визуелни, текстури и тактилни впечатоци.

 

Мека набор ® постигна крути филм може да се користи за да се создаде повеќе пластична кутија панели или да се направи прозорци кои навиват повеќе резултат линии, што му овозможува многу поголема видливост дека конвенционалните windowed картонски кутии. Што повеќе, крути филм додава интегритет и сила, овозможувајќи многу поголеми прозорци отколку што е можно користење на лесни прозорец филм.

 

А за уште поголем рок на влијание, било која комбинација на сито, флексо и / или Silkscreen печатење, плус фолија печат и други украсување специјални ефекти, може да се примени или пластични или картонски плочи, или и двете.

 

Види Duofold Видео          

Види нашата видео