објекти


 • facilities_01
 • facilities_07
 • facilities_03
 • објекти
 • објекти
 • објекти
 • објекти
 • објекти
 • објекти
 • објекти
 • објекти

HLP Klearfold е член друштво на хип-Лик група на Хонг Конг со производство од светска класа објекти во Шенжен, јужна Кина. Нашите погони се пластични само објекти, и се совршена средина за производство на јасна пластична амбалажа. Имаме опрема за производство на state-of-the-art и продолжи да се реинвестираат во најновите печатење и конвертирање технологии за подобрување на квалитетот, намалување на варијабилноста, и да возат на трошоците од нашето работење.

 

Имаме совршеност пластични производство капацитет кутија, која ни овозможува да се произведуваат печатени јасно пакување за најголемите мултинационални производ започна. И ние исто така имаат инфраструктура за поддршка на наредби од која било големина.

Види нашата видео