Рачно пополнување апликации


  • hand_fill_applications_02
  • hand_fill_applications_01
  • Рачно пополнување апликации
  • Рачно пополнување апликации

Има развиено сопствени системи за лепење, HLP Klearfold е исклучително умешен во производство на безалкохолни браздата авто-дното стил јасна пластични кутии. И за рачно пополнување апликации, ништо не се споредува. Нашата јасна пластични кутии
постави брзо и лесно со рака, и време и движење студии откриваат значителни заштеди на трошоците на работна сила (до 30%) во однос на стандардниот навивам картони.

 

Гледајте Рачно Пополнете Демонстрација          

Види нашата видео