• увид

InSight ®  јасен систем за пакување

Инсајт е наградуван транспарентен систем за пакување, кои ги комбинира јасна пластични ракавите и пластични пластични крајот капи за да се произведе многу специфичен јасни пакет. Таа има патентиран заклучување функција, каде што умре-намалување на око на јасна пластични ракавите се вклучат урива лиен во каписли да се приклучат на безбедно компоненти заедно. Крајот капи може да биде дизајнирана да се заклучи трајно на пластични ракав или да пресврт надвор лесно.

 

Обликот на крајот капи одредува профилот на пакетот напречниот пресек; Затоа, увид јасно пакување може да биде дизајнирана во речиси бескраен различни профили, вклучувајќи ги и "око мачка", овални, круг, правоаголник, квадрат, и трапез.

Американскиот патентен број: 7000775; 7.644.823; 7374048

Гледајте InSight Демонстрација          

Види нашата видео