• klearfold_ голман

Klearfold ® чувар јасен систем за пакување

Кога производство тома не го оправдуваат инвестицијата во шприц алатки, нашиот патентиран Klearfold чувар јасно пакување систем нуди специфичен структурните дизајн, слични на увид, но во помала цена. Системот на јасни пакување Klearfold чувар состои од јасна пластични ракав кој е дизајниран да се заклучи на вакуум-формирана послужавник или јасно пластика Мида. Vac-пепелниците и clamshells се фабрикувани за да одговара на обликот на производот и до саканата напречниот пресек пакет профил.

 

Klearfold чувар нуди лесен и ефикасен рачно пополнување ... производот е натоварена во прекрасно лента и слајдови на под-собранието во јасна пластични ракав. Во-повлечен јазичиња на ракавот ангажира специјално дизајнирани прирабница на Vac-форма, заклучување на две компоненти безбедно на заедно, без потреба за нафора пломби или употребата на Sonic, RF, или запечатување опрема топлина.

 

А палецот-изрез перфорација која во еден агол на јасна пластични ракав обезбедува единствен, лесно отворање функција. Тргање на палецот-изрез исто така ги отстранува заклучување, дозволувајќи им на лента за да биде лесно да се исклучи од јасно ракавот.

 

САД патенти Број: 8936188

 

Види Klearfold чувар Демонстрација          

Види нашата видео