• klearfold_plastic_folding_cartons_01
  • klearfold_plastic_folding_cartons_02
  • klearfold_plastic_folding_cartons_03

Klearfold ® пластични кутии / виткање картони

Нашите реномирани Klearfold ® јасна пластични кутии се создаде силен визуелен впечаток и се најдобар начин да ја покажат својата производи. Тие обезбедуваат извонредни полица присуство и додадете раст на сè, од лансирање на нови производи, на посебна промоција, за заживување на популарниот бренд. А Klearfold пластична кутија е идеална за електроника, спортски стока, гурманските храна, housewares, лична нега или козметички пакување апликации.

 

Klearfold пластични кутии се достапни во широк спектар на материјали и може да биде украсена да се создаде само право изглед користење на сито, флексо, и / или Silkscreen печатење, плус различни специјални ефекти. И нашиот комерцијален Мека браздата ® постигнувајќи технологија гарантира дека Klearfold пластични кутии имаат многу униформа набори со помалку отпор виткање, се свитка поточно, имаат чисти линии и одржување на свеж облик.

Види нашата видео