Машина-Пополнете Апликации


  • machine_fill_applications
  • Машина-Пополнете Апликации

 

Нашите Мека браздата, Klearfold ® јасна пластични кутии се најмногу се препорачува машината пополни пластични кутии од страна на водечките пополнување линија опрема. Прецизноста и единството на Мека набори се осигура дека Klearfold пластични кутии работат ефикасно, дури и на највисоката брзина cartoner опрема. Пополнување машина APET и RPET пластични кутии некогаш се сметаше за огромен предизвик ... што е, до HLP Klearfold усовршила Мека зголемувањето на овие материјали.

Гледајте Машинско Пополнете Демонстрација          

Види нашата видео