материјали


  • soft_crease_scoring_01
  • materials_04
  • materials_01
  • материјали
  • материјали
  • материјали
  • материјали
  • материјали
  • материјали

За производство на највисок квалитет на јасна пластични кутии, ние започнуваме со највисок квалитет на пластика, кутија градус се достапни: премија одделение APET, RPET, био-PET, PETG, ПП и ПВЦ. Ние купување материјал од само најдобрите производители во светот, секогаш на нашата посложени изглед и перформанси спецификации. Резултатот е јасен пластична амбалажа со подобро и повеќе во согласност јасност, практично нема визуелни дефекти, поголема сила на удар, и подобро отпорност на гребење. За повеќе одржлива алтернатива на традиционалните пластични кутии, нашиот комерцијален RPET е направен со 30% пост содржина рециклирана и до 30% од нашите PlantBox ® био-PET е изведен од растителни извори. И нашите RPET и био-ПЕТ супстрати поседуваат сите исти својства и карактеристики како што е нашата стандардна кутија од одделение ПЕТ, и нашите RPET и PlantBox пластични кутии нудат истите изгледот, квалитет и перформанси, како нашите реномирани Klearfold ® ПЕТ картони.

 

Да се ​​обезбеди понатамошен квалитетен материјал, ние почнаа вертикална интеграција програма. Нашите сопствени екструдерите произведе повеќе барајќи кутија-одделение пластика исклучиво, создавање на врвен квалитет супстрати, кои се исклучително униформа, кристално јасно, и дефект-бесплатно.

Види нашата видео