Нов Флексо печатење способност


  • Флексо-Прес-6
  • Флексо-Прес-4
  • Флексо-Прес-3
  • Нов Флексо печатење способност
  • Нов Флексо печатење способност
  • Нов Флексо печатење способност
  • Нов Флексо печатење способност
  • Нов Флексо печатење способност
  • Нов Флексо печатење способност

нови, врвните 13-боја печат HLP Klearfold испорачува исклучителен квалитет на печатење, додека обезбедување на повеќе опции за печатење и декорирање. Таа има една gravure станица и 12 УВ флексо веб-станици, со пет од кои може да се конфигурира за грб печатење или сменил до четири ротирачки Silkscreen и / или ладно фолија две единици.

 

На прес испорачува исклучителни четири печатење во боја процес, посмели, повеќе различни бои на јасни супстрати, и блескави метални и други специјални ефекти, да се создаде дури и поголемо влијание на полица.

 

И овој прекрасен нов притиснете овозможува HLP Klearfold да се постигне во еден печатење помине, што традиционално ќе бара пет или повеќе додавања.

 

Види нови флексо печат Видео          

Види нашата видео