печатење


 • printing_01
 • Флексо-press-1
 • printing_05
 • печатење
 • печатење
 • печатење
 • печатење
 • печатење
 • печатење
 • печатење
 • печатење

HLP Klearfold има повеќе од 35 години искуство со УВ офсет печат на јасна пластична амбалажа и се заработени добро заслуженото реноме за исклучително напредна репродукција печатење. Ние само купување офсет притиска на state-of-the-art печатење, кои се дизајнирани посебно за печатење на јасно пластика. Неспоредлив искуство, врвната опрема, како и многу вешти оператори прес доаѓаат заедно за да се произведе највисок верност печатени графики достапни на јасна пластична амбалажа.

 

Ние исто така нудиме флексо и Silkscreen печатење на повисоко авион. Нашите компјутерски контролирана преси овозможуваат резолуција пофини и подетални, појасни слики. Кога ќе се комбинираат премија Silkscreen со премија офсет печат, резултатите се навистина извонредни.

 

Гледајте Печатење Демонстрација          

Види нашата видео