• soft_crease_scoring_01
  • soft_crease_scoring_02

Мека набор ® Бодување

Ние сме светски лидер во радио фреквенција (RF) туткање. Додека други методи произведе јасни пластични кутии со вкочанети или кршливи резултати и остри рабови, нашиот комерцијален постигнувајќи технологија Мека браздата користи RF енергија за да предизвикаат контролирано поместување на материјалот од линии резултатот. Ова резултира во повеќе униформа набори, со помалку отпор виткање, осигурувајќи дека Klearfold ®јасна пластични кутии, свитка поточно, имаат чисти линии, и одржување на свеж облик. Ние сме единствен во нашата способност да RF браздата APET и RPET кутија-одделение пластика, за да се произведе еколошки склопот на пластични кутии со супериорна сила и перформанси.

Нашиот комерцијален EZ браздата ®бодување, кој не користи RF енергија, може да се користи за производство на ПП картони. Исто така, може да биде соодветен за ПЕТ оценки користи во апликации кои не се пакување.

Види Мека браздата Демонстрација       

Види нашата видео