Цевки и кругови


  • tubes_and_rounds_02
  • tubes_and_rounds_01
  • tubes_and_rounds_03
  • Цевки и кругови
  • Цевки и кругови
  • Цевки и кругови

Отстрани пластични цевки, рунди и ovals навистина стојат надвор во морето на правоаголници на продавницата полиците. Ние се примени истата печатење и украсување техники висок квалитет на нашите валани работ цевки за полица присуство на еден-на-еден вид. Нашата јасна пластични цевки се исклучително здрав, обезбедување на престижниот изглед и чувство.

 

Ние сме, исто така, развива валани работ цевки со заострените страните кои се гнездат за подобрување на ефикасноста на превозот, додека обезбедување на различни полица изглед. И во прилог на стандардните и заострените пластични цевки со залепени страна шевовите, ние нудиме валани работ цевки кои се ултразвучно запечатени за апликации каде лепило без јасни цевки се препорачува.

Види нашата видео