All About HLP Klearfold


 • 1480401292872415447
 • Paketimi Personal Care
 • 14797791801946880871
 • All About HLP Klearfold
 • All About HLP Klearfold
 • All About HLP Klearfold
 • All About HLP Klearfold
 • All About HLP Klearfold
 • All About HLP Klearfold
 • All About HLP Klearfold
 • All About HLP Klearfold

HLP Klearfold është prodhuesi i madh në botë i kutive të qartë plastike , një ofrues kryesor i thermoforming porosi dhe tuba qartë plastike dhe raunde , dhe zhvilluesi i risive të qarta të paketimit si Klearfold ® Keeperdhe Insight ® sistemet e paketimit, dhe Duofold ® paketimin kombinim. Ne të punësojë shtypjen më të avancuara, ujdisje, dhe teknologjive konvertimin. Ynë pronarit Soft Crease ® shënuar teknologji siguron që Klearfold tona ® kuti të qartë plastike ngritur shpejt dhe me lehtësi në të dy dorë dhe makinë-mbushur aplikimet.

 

Ne jemi të angazhuar për të siguruar standardet më të larta të shërbimit të klientit, dhe kanë shërbyer nevojave të qarta kuti plastike e tregun e Amerikës së Veriut për më shumë se 15 vjet. Ne kemi ndërtuar një infrastrukturë, të besueshëm shumë efektive, dhe me përvojë shitjes dhe ekipet e menaxhimit të Amerikës së Veriut. Personeli ynë kushtuar mbështetje të sigurojë kujdes 24-orësh për konsumatorët, dhe ne përpiqemi për të ofruar: citatet plastike kuti brenda 24 orëve mostrave CAD në tre deri në pesë ditë ngjyrë të plotë kuti plastike comps brenda një jave nga marrja e artwork Dërgesat në Amerikën e Veriut në gjashtë për tetë javë e miratimit mostrës plastike kuti

 

Ne jemi të certifikuar ISO 9001 dhe një SEDEX ® anëtar. Ne punojmë shumë për të arritur të gjitha standardet globale të pajtueshmërisë sociale, dhe ne inkurajojmë klientët për të vizituar dhe të kryejnë cilësinë e tyre dhe auditimeve të pajtueshmërisë sociale. Ne jemi gjithashtu një anëtar i Doganave-Trade Partneritetit kundër Terrorizmit (C-TPAT), një program vullnetar të sigurisë të zinxhirit të furnizimit të udhëhequr nga SHBA Doganave dhe Mbrojtjes Kufitare, u përqendrua në përmirësimin e sigurisë së zinxhirit të furnizimit të kompanive private.

Watch Video ynë