Custom Thermoforming


  • Custom Thermoforming
  • Custom Thermoforming
  • Custom Thermoforming
  • Custom Thermoforming
  • Custom Thermoforming

  HLP Packaging prodhon vete paketimit thermoformed, si blisters dhe paketimin gocë e moluskut, si dhe vakum-formuar tabaka për t'u përdorur si fut në kuti të qartë plastike dhe Klearfold rojës. Clear VAC-tabaka brenda kutive të qartë qëndrimin përmbajtjen paketë të sigurt, të krijojë estetikë emocionuese dhe iluzionin e përmbajtjes lundrues brenda kutisë qartë.

  Watch Video ynë