Ujdisje dhe efekte speciale


  • decorating_and_special_effects_01
  • decorating_and_special_effects_04
  • decorating_and_special_effects_07
  • Ujdisje dhe efekte speciale
  • Ujdisje dhe efekte speciale
  • Ujdisje dhe efekte speciale
  • Ujdisje dhe efekte speciale
  • Ujdisje dhe efekte speciale
  • Ujdisje dhe efekte speciale
  • Ujdisje dhe efekte speciale

HLP Klearfold gjithashtu ofron shumë përmirësime grafike në të gjitha stilet tona të paketimit të qartë plastike si embossing, të nxehtë dhe të ftohtë vulosje petë, dhe çdo shumëllojshmëri të acar, si dhe matte dhe / ose veshje shkëlqim. Ne mund të simulojnë embossing ose mikro-embossing në kuti të qartë plastike me ngjyrë dhe veshja aplikime të veçanta, dhe ne prodhimin e pazgjidhura përfundon metalike, ylbertë dhe pearlescent. Ne gjithashtu ofrojmë një shumëllojshmëri të gjerë të efekteve të pronarit të veçanta dhe teknikat e shtypje në kuti plastike që prodhojnë ndikim spektakolare vizuale, duke përfshirë efektet që sigurojnë lëvizje, thellësi, cilësi, dhe tre dimensionality.

Watch Video ynë