Dizajni dhe Inovacionit               


  • 14797146641074832889
  • Dizajni dhe Inovacionit               
  • Dizajni dhe Inovacionit               
  • Dizajni dhe Inovacionit               
  • Dizajni dhe Inovacionit               
  • Dizajni dhe Inovacionit               
  • Dizajni dhe Inovacionit               

 

 

Kualifikuar ekipet tona të projektimit strukturore të kuptuar se si për të bashkëpunuar ngushtë me klientët për të zhvilluar paketim të qartë plastike që është krijues, funksionale, dhe të aftë për zhbllokimin potencialin e një markë të. Ne projektimin dhe prodhimin e kutive të qartë plastike që krijojnë impakt maksimal raft dhe mbështesin markave klientëve tanë. Ne gjithashtu hartimin e një shumëllojshmëri të gjerë të opsioneve të tjera transparente paketimit plastike, si tuba qartë plastike, pako jastëk, dhe inovacione si Klearfold ® portierin dhe depërtim ® sistemet e qarta të paketimit.

 
Ne kemi një angazhim të fortë për hulumtim dhe produkt të ri dhe të procesit të programeve të vazhdueshme të zhvillimit që pasqyrojnë vendosmërinë tonë për të mbetet i qartë novator paketimit plastike dhe lider të tregut.

Watch Video ynë