Mbështetje për Profesionistë Dizajn


  • SGPrntd1
  • Mbështetje për Profesionistë Dizajn
  • Mbështetje për Profesionistë Dizajn

Si një projektuesi paketimit ju jeni vazhdimisht në kërkim të mënyrave krijuese për të mbështetur quajtur tuaj ose tuaj klientëve dhe për të marrë produktet e tyre vërehet në raft.

Kuti të qarta plastike shfaqë produktet e bukur, të krijuar estetikë emocionuese, dhe për të promovuar një perceptim të vlerës së shtuar. Dhe ata të ju lejojnë për të krijuar unik dhe sy-infektues harton strukturore dhe grafike, shumë prej tyre nuk është e mundur me karton.

HLP Klearfold ju mbështet me pashoq ekspertizën tonë strukturore të projektimit dhe me të plotë-ngjyra aftësive tona prototyping shpejtë. Dhe ne do të mbështesim klientët tuaj me teknologji të industrisë-udhëheqëse, dhe kapacitetin për të mbështetur të mëdha, nis shumëkombëshe. Ne ofrojmë mjedisin preferuar APET, RPET riciklohen-përmbajtjen, dhe bio-PET notat kartoni, dhe pronarit tona  Soft Crease ®  duke shënuar teknologji krijon  Klearfold ®  kuti të qartë plastike me freskët, linja të pastra që kryejnë njësoj në linjat e automatizuar mbushje.

Për informata shtesë ose për mbështetje me programin tuaj të ardhshëm të projektimit, ju lutem kontaktoni Creative Soccer tonë marrëdhënie, Karen Werther, në 718 554-3271, ose  karen.w@hlpklearfold.com.

Watch Video ynë