• MixedDuofoldGroup
  • 14812650701397537179

Duofold ® Kombinim Paketimi

Duofold kombinon atributet më të mirë të qartë, plastike box-grade dhe kartonit të prodhuar një paketë të vërtetë të veçantë vizuale. Kombinimi i këtyre dy substrate jo të ngjashme lejon për disa harton shumë unike strukturore, duke i siguruar dy përshtypjet dalluese vizuale, textural dhe i prekshëm.

 

Soft Crease ® shënoi film ngurtë mund të përdoret për të krijuar të shumta panele kuti plastike ose për të bërë dritaret që të përfundojë linja rreth shumta rezultatin, duke lejuar dukshmëri shumë më të madhe se konvencionale kartona windowed kartonit. Për më tepër, filmi ngurtë shton integritetin dhe forcën, duke lejuar dritare shumë më të mëdha se sa është e mundur duke përdorur filmi lehtë dritare.

 

Dhe për ndikim edhe më të madh raft, çdo kombinim të kompensuar, flexo dhe / ose shtypjen silkscreen, plus fletë metalike vulosje dhe efekteve të tjera ujdisje veçanta, mund të aplikohet për të dyja plastike apo panelet kartonit, ose të dyja.

 

Shikojnë Duofold Video          

Watch Video ynë