lehtësira


 • facilities_01
 • facilities_07
 • facilities_03
 • lehtësira
 • lehtësira
 • lehtësira
 • lehtësira
 • lehtësira
 • lehtësira
 • lehtësira
 • lehtësira

HLP Klearfold është një kompani anëtar i Hip Lik Grupi i Hong Kong me objektet e prodhimit të klasit botëror në Shenzhen të Kinës jugore. bimët tona janë objektet plastike-vetëm, dhe janë mjediset e përkryer për prodhimin e paketimit të qartë plastike. Ne kemi shtet-e-artit-pajisjet e prodhimit dhe të vazhdojnë të riinvestojmë në shtypjen dhe konvertimin e teknologjive të fundit për të përmirësuar cilësinë, reduktuar ndryshueshmërinë, dhe me makinë shpenzimet nga operacionet tona.

 

Ne kemi paarritshëm plastike kapacitet të prodhimit kuti, duke na lejuar të prodhojë të shtypura paketimin qartë për më të mëdha lanson produktin multi-nacionale. Dhe ne gjithashtu kemi infrastrukturën për të mbështetur urdhërat e çdo madhësi.

Watch Video ynë