Aplikime Hand-mbushur


  • hand_fill_applications_02
  • hand_fill_applications_01
  • Aplikime Hand-mbushur
  • Aplikime Hand-mbushur

Duke zhvilluar sisteme të pronarit ngjitje, HLP Klearfold është jashtëzakonisht i aftë në prodhimin Soft Rrudhë auto-bottom style kuti të qartë plastike. Dhe për anën-mbushur aplikacionet, asgjë nuk krahasohet. Kutitë Tona të qarta plastike
ngritur shpejt dhe me lehtësi me dorë, dhe koha dhe lëvizje Studimet tregojnë kursime të konsiderueshme të punës (deri në 30%) mbi kartona standarde palosje.

 

Shikojnë Hand-Plotësoni Demonstration          

Watch Video ynë