• depërtim

Insight ®  Clear Packaging Sistemit

Insajt është një sistem paketimi transparent vlerësuar me çmime që kombinon sleeves qartë plastike dhe injeksion formohem plastike kapele fund për të prodhuar një paketë shumë të veçantë të qartë. Ajo ka një funksion patentuar mbyllje, ku vdesin-prerë tabs mbi sleeves qartë plastike angazhohen undercuts formohem në fund kapele për t'u bashkuar komponentët sigurt së bashku. kapele fund mund të jenë të dizajnuara për të kyçur në mënyrë të përhershme me mëngë plastike ose për kthesë off lehtë.

 

Formën e kapele fund përcakton profilin e paketës së ndër-sektorial; pra, Insight paketimin e qartë mund të jetë projektuar në një shumëllojshmëri pothuajse pafund të profileve, duke përfshirë edhe "sy mace", ovale, të rrumbullakëta, drejtkëndësh, katror, ​​dhe trapezoid.

Numbers US Patent: 7,000,775; 7.644.823; 7374048

Shikojnë Insight Demonstration          

Watch Video ynë