• klearfold_ portieri

Klearfold ® Keeper Clear Packaging Sistemit

Kur vëllimet e prodhimit nuk e justifikojnë investimin në mjetet e derdhur injeksion, patentuar Klearfold Keeper sistemi ynë i qartë paketimin ofron harton dalluese strukturore, të ngjashme me pasqyrë, por me kosto më pak. Sistemi Klearfold Keeper paketimin e qartë përbëhet nga një mëngë të qartë plastike që është projektuar për të bllokohet në një tabaka vakum-formuar ose të qartë moluskut plastike. Vac-tabaka dhe clamshells janë të fabrikuara në përputhje me formën e produktit dhe në profilin e dëshiruar kryq seksional paketë.

 

Klearfold Keeper ofron lehtë dhe efikase dorë mbushje ... produkti është ngarkuar në Vac-tabaka dhe slides nën-asamble në mëngë të qartë plastike. In-palosur tabs në mëngë të angazhohet një fllanxhë të projektuar posaçërisht për Vac-formë, mbyllje të dy komponentët e sigurt së bashku, pa pasur nevojë për vula meshë ose përdorimi i zërit, RF, ose ngrohjes pajisjeve nënshkrimin.

 

Një vrimë thumb-notch në një cep të mëngë të qartë plastike siguron një të veçantë, funksion të lehtë-hapjes. Heqja e gishtit-vallëzuese gjithashtu heq bllokohet, duke lejuar tabaka të paangazhuar lehtë nga mëngë të qartë.

 

US Patent Numri: 8936188

 

Shikojnë Klearfold Keeper Demonstrimi          

Watch Video ynë