• klearfold_plastic_folding_cartons_01
  • klearfold_plastic_folding_cartons_02
  • klearfold_plastic_folding_cartons_03

Klearfold ® plastike Boxes / Kartone Folding

Njohur Klearfold tona ® kuti të qartë plastike të krijojnë përshtypje të fortë vizuale dhe janë mënyra përfundimtare të shfaqë produktet tuaja. Ata ofrojnë praninë jashtëzakonshme raft dhe shtoni shtat për çdo gjë nga një produkt të ri, në një promovim të veçantë, për ripërtëritjen e një markë e njohur. Një kuti Klearfold plastike është ideale për të elektronikës të konsumit, mallrave sportive, ushqim gustator, housewares, kujdesin personal ose aplikacionet kozmetike paketimit.

 

Klearfold kuti plastike janë në dispozicion në një shumëllojshmëri të gjerë të materialeve dhe mund të jetë zbukuruar për të krijuar vetëm pamjen e duhur duke përdorur kompensuar, flexo, dhe / ose shtypje silkscreen, plus një shumëllojshmëri të efekteve speciale. Dhe pronarit Soft Crease ynë ® teknologji shënuar siguron se Klearfold kuti plastike kanë rrudha shumë të uniforme me rezistencë më pak kanate, dele pikërisht, kanë linja të pastra dhe për të ruajtur formën e tyre të freskët.

Watch Video ynë