Aplikime Machine-mbushur


  • machine_fill_applications
  • Aplikime Machine-mbushur

 

Crease tona Soft, Klearfold ® kuti të qartë plastike janë më të rekomanduara kuti makinë-mbushur plastike nga drejtues të linjës mbushje prodhuesit e pajisjeve. Saktësi dhe uniformitetin e Soft rrudha të siguruar që Klearfold kuti plastike drejtuar me efikasitet më të lartë edhe pajisjet shpejtësia cartoner. Machine mbushje APET dhe kuti plastike RPET u konsiderua një herë një sfidë monumentale ... që është, deri HLP Klearfold perfeksionuar Soft creasing të këtyre materialeve.

Shikojnë Machine-Plotësoni Demonstration          

Watch Video ynë