Materiale


  • soft_crease_scoring_01
  • materials_04
  • materials_01
  • Materiale
  • Materiale
  • Materiale
  • Materiale
  • Materiale
  • Materiale

Për të prodhuar cilësi më të lartë e kutive të qartë plastike, ne fillojmë me të mirën plastike të cilësisë, kuti të gradës dispozicion: klasën premium APET, RPET, bio-PET, PETG, PP dhe PVC. Ne blerjen e materialeve nga vetëm prodhuesit më të mirë në botë, gjithmonë për më të kërkuar pamjen dhe të performancës specifikave tona. Rezultati është paketimi i qartë plastike me qartësi të mirë dhe më të qëndrueshme, praktikisht nuk ka defekte pamore, forca të lartë ndikim, dhe rezistencë të mirë zeroja. Për një alternativë më të qëndrueshme në kuti tradicionale plastike, RPET tonë të pronarit është bërë me 30% pas konsumit riciklohen përmbajtjes dhe deri në 30% të tonë PlantBox ® bio-PET rrjedh nga burimet me bazë bimore. Të dy RPET dhe bio-PET tona substrate posedojnë të gjitha vetitë dhe karakteristikat e njëjta si standart tonë box-klasën e PET, dhe RPET tonë dhe PlantBox kuti plastike ofrojnë të njëjtën pamjen, cilësinë dhe performancën, si të njohur Klearfold tona ® kartona PET.

 

Për të siguruar më tej cilësinë e materiale, ne kemi filluar një program të integrimit vertikal. extruders tona doganore të prodhojnë më shumë të kërkuar plastikës box-klasën ekskluzivisht, duke krijuar substrate premium me cilësi që janë shumë të uniforme, kristal e qartë, dhe defekt-free.

Watch Video ynë