New Flexo Printime Capability


  • Flexo-Press-6
  • Flexo-Press-4
  • Flexo-Press-3
  • New Flexo Printime Capability
  • New Flexo Printime Capability
  • New Flexo Printime Capability
  • New Flexo Printime Capability
  • New Flexo Printime Capability
  • New Flexo Printime Capability

i ri, shtypni HLP Klearfold e udhëheqës-edge 13-color jep cilësi të jashtëzakonshme printimi, duke i siguruar më shumë shtypjen dhe ujdisje opsione. Ajo ka një stacion gravure dhe 12 UV stacionet web-fleksografike deri në pesë prej të cilave mund të konfigurohet për shtypjen pasme ose swapped jashtë për deri në katër silkscreen rrotullues dhe / ose dy njësi të ftohtë petë.

 

Shtypi jep shtypje të jashtëzakonshme katër-ngjyra proces, të guximshme, ngjyra më të gjalla në nënshtresa të qartë, dhe metalike verbuar dhe efekte të tjera të veçanta, për të krijuar një ndikim edhe më të madh në raft.

 

Dhe kjo shtypi shquar i ri lejon HLP Klearfold për të përmbushur në një kalim të vetëm shtypi, atë që tradicionalisht do të kërkojë pesë ose më shumë pasime.

 

Shikojnë New flexo Press Video          

Watch Video ynë