shtypje


 • printing_01
 • Flexo-Press-1
 • printing_05
 • shtypje
 • shtypje
 • shtypje
 • shtypje
 • shtypje
 • shtypje
 • shtypje
 • shtypje

HLP Klearfold ka më shumë se 35 vjet përvojë me UV kompensuar shtypjen në ambalazh plastike të qartë dhe ka fituar një reputacion të merituar për riprodhimin jashtëzakonisht të avancuar të shtypura. Ne blerjen e vetëm shtet-e-artit-shtyn shtypje ofset që janë projektuar shprehimisht për shtypje në plastike të qartë. Përvoja pashoq, pajisje udhëheqës-edge, dhe operatorët e shtypit shumë të aftë të vijnë së bashku për të prodhuar më të lartë besnikëri shtypura grafike në dispozicion në paketim të qartë plastike.

 

Ne gjithashtu sigurojnë flexo dhe shtypje silkscreen në një plan më të lartë. shtyn tona kontrolluar nga kompjuteri lejojnë për zgjidhjen finer dhe më i detajuar, imazhe të qarta. Kur ne kombinojnë silkscreen premium me shtypjen premium kompensuar, rezultatet janë me të vërtetë të shquar.

 

Shikojnë Printing Demonstration          

Watch Video ynë