• soft_crease_scoring_01
  • soft_crease_scoring_02

Soft Crease ® Scoring

Ne jemi lider botëror në radio frekuencave creasing (RF). Ndërsa metoda të tjera të prodhuar kuti të qartë plastike me rezultatet ngurtë ose të brishta dhe tehe të mprehta, pronarit Soft Crease teknologjinë tonë shënuar përdor RF energji për të shkaktuar një zhvendosje të kontrolluar të materialit nga linjat shënuar. Kjo rezulton në rrudha më uniforme, me rezistencë më pak kanate, duke siguruar që Klearfold ®kuti të qartë plastike dele pikërisht, kanë linja të pastra, dhe për të ruajtur formën e tyre të freskët. Ne jemi unik në aftësinë tonë për të RF rrudhë APET dhe RPET box-klasës së plastikës, për të prodhuar kuti mjedisin preferuara plastike me forcë dhe të performancës superiore karakteristikave.

Ynë pronarit EZ Crease ®shënuar, e cila nuk përdor energji RF, mund të përdoret për të prodhuar kartona PP. Ajo mund të jetë e përshtatshme për klasat PET përdorur në aplikime jo paketimit.

Shikojnë Soft rrudhë Demonstrimi       

Watch Video ynë